nattinatt.

nu ska jag & mathilda hoppa i säng - efter en hel kvälls mys. julmat, filmen GOAL! och wallander blodsband. i love my dear friend mathilda. sov gott!
2008-11-30 @ 23:22:22 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag är kär!

fyfan vad snygg min blogg blev nu - jag är kär .. haha. jag säger bara: vill ni ha en snygg design så hör av er till kim, hon är snabb, super duktig & en riktigt pärla! tusen tack kim - du är guld värd.
2008-11-30 @ 22:23:03 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


första advent.

idag är det sista dagen i  novmeber - det är helt sjukt. men men, förlåt för jag inte skrivit på några dagar .. haft sjukt mkt att göra (haha, ellerinte!) jag och mathilda har myst för det mesta. träffat andra tjejer och bara umgåtts. hihi. helt underbart. idag var det egentligen dags för julbord med niklas släkt ju, men det blev avbokat igår då niklas morfar blev sjuk :( men jag & mathilda vart ändå sugna på julbord, jamen då fixar vi väl ett eget litet julbord & så blev det minsann. jansson, potatisgratäng, bruna bönor, senapsill, löksill, röbetsallad, köttbullar, prinskorvar, ägg, skinka. det var la en del av det vi ska ha på vårt mini-julbord. och självfallet dricka julmust till det ;) mumma! vi ska även kolla på filmen "goal" och 21.00 blir det wallander. så himla mys!

nu fixar kim med min design, så snart kommer det en ny, fräsch! :D solong my friends. love ü!
2008-11-30 @ 17:53:57 Permalink My life Kommentarer (4) Trackbacks ()


tjugofemtenovembertvåtusenåtta.

dagen idag har vart fullspäckad - ja harregud! jag & mathilda gick pp 7.30, gick en 40 minuters promenix, hem och åt frukost & gjorde vid oss .. sen började vår lilla "resa" .. först till rusta dä jag fick köpt adventsljusstakar, sen till karlssons i veddige, där vi inte handla något alls och sen mot kungsmässan där jag handla en hel del - lite till mig själv samt de sista julklapparna (skönt!) sen hem till varberg - kolla snabbis på gina här, hitta inget men sen bestämmde vi oss för att åka till ge-kås & de gjorde vi .. där handla jag även lite julkappar. vi åkte 10 imorse & var hemma 17.30, haha. det kallar jag en shoppingdag ;)

sen kom angi & becca hit - vi 4 åt egg&bacon, mös och tjöta. myspys! sen klippte angi lugg på mig (och mathilda färga ju mitt hår igår - så nu är jag mörkbrunett igen!) och även mathilda fick sig en lugg ;) tack för hjälpen hjärtat, du är en ängel! nu sover mathilda och jag ska också hoppa i bingen, imorn blire morgonprommis igen - sen slå in julklappar & plugga.

det var ju sagt att min babe skulle komma hem fredag dag - söndag natt & åka till norge då igen i ytterliggare en vecka, men han ringde innan & hörde om han kunde jobba över i helgen också. (fler, dyrare & finare julkappar åt mig, haha!) så vi ses inte förän den 5/12!! shit. 2 veckor utan varandra - så långt har det aldrig gått. usch. men när vi ses ska jag pussa ihjäl honom. hihi. han är ju det bästa jag har! men jag kommer ändå ha fullt upp med mina tjejer så tiden kommer nog gå fort! :D

nehe, sängen kallar! nattinatti ..
2008-11-25 @ 23:12:46 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cause you're my everything ♥

You're a falling star
You're the getaway car
You're the line in the sand
When I go to far
You're the swimming pool
On an august day
And you're the perfect thing to say

And you play it coy but it's kinda cute
Oh when you smile at me you know exactly what you do
Baby don't pretend that you don't know it's true
Cause you can see it when I look at you

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're a carousel
You're a wishing well
And you light me up
When you ring my bell
You're a mystery
You're from outer space
You're every minute of my every day

And I can't believe that I'm your man
And I get to kiss you baby just because I can
Whatever comes our way

We'll see it through
And you know that's what our love can do

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

And so la la la la
So la la la la

And in this crazy life
And through these crazy times
It's you
It's you
You make me sing
You're every line
You're every word
You're everything

You're every song
And I sing along
Cause you're my everything

Yeah, yeah

So la la la la
So la la la la

du är mitt allt niklas, jag älskar dig!
2008-11-24 @ 22:59:50 Permalink My life Kommentarer (3) Trackbacks ()


tjugofjärdenovembertvåtusenåtta.

idag har jag inte gjort mycket vettigt .. somnade efter 01 igår, vaknade runt 12 imorse. har kollat tv, lagat mat, kollat film. haft en riktig myspys dag! nu är mathilda på väg till varberg med tåget, är inne om 30 min. när hon kommer hit ska vi köra & sola, samt köpa färg til mitt hår - fria goes darkbrown ;) sen imorgon ska jag klippa rak lugg igen tänkte jag! naajs :)

nehepp, nu ska jag byta om. tjing!
2008-11-24 @ 18:47:42 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


tjugotredjenovembertvåtusenåtta.

sådärja, klockan är snart 00.00 och jag är vaken fortf (!) jag är chockad - eftersom jag bara fick 6 timmars sömn efter att ha jobbat natt i 12 timmar .. menmen, såäre ;) ja, vad gör jag då uppe? jo, niklas ska ju åka till norge & jobba inatt - han åker 01.00 så vi har myst .. har ätit lax, kallsås, potatis & brocolli - mumma!

imorgon kommer mathilda & bor hos mig hela veckan - myspys! vi ska till karlsson i veddige, kungsmässan & till stan i veckan. tänkte fixa de sista julklapparna :D klicka nyss hem systersonens sista julklapp, åh vad moster saknar dig filip!!!

nehepp, nu ska jag återgå till soffan en stund till .. sleep tight!

2008-11-23 @ 23:43:06 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


.. tuva

hämtat från tuvas mamma på alltforforaldrar.se

" Vår lilla tjej föddes en kväll i maj 2004, det åskade. Om det blir en tjej ska hon heta Ronja, tänkte jag. Det blev dock ingen Ronja, namnet passade inte när jag väl fick träffa vårt lilla underverk. Det blev en liten Tuva! Förlossningen gick som en dans, till skillnad från min första förlossning som hade varit komplicerad. Allt var perfekt, tills Tuva blev 3 månader. Hon slutade gå upp i vikt och halkade efter mer och mer i utvecklingen allt vartefter tiden gick ... Vintern gick och våren kom, Tuva började andas konstigt. Liksom suckande andetag. Ofta drog hon långa suckar och hade sen ett andningsuppehåll följt av täta, ytliga andetag, som om hon var andfådd ...

I augusti i år brakade helvetet löst. Tuva var pigg och glad som vanligt, men vid sängdags skrek hon till, som om det gjorde väldigt ont någonstans. Sen kom andetagen ... långa, bubblande, suckande andetag. Man kunde höra att det fanns vätska i luftvägarna, och efter en stund kom det rosafärgat slem ur näsa och mun. Det blev ambulansfärd i ilfart till sjukhuset, där man omedelbart intuberade Tuva och lade henne i respirator. Vi var utom oss av rädsla!
Totalt blev det två veckor på intensiven, man försökte plocka bort respiratorn i mitten av den perioden, men Tuva orkade inte andas så man fick intubera henne igen. Hennes lilla hjärta var förtjockat och slog oregelbundet.

Vi skickades till Göteborg för utredning, man misstänkte att det var något fel på hennes mitokondrier. Så småningom repade hon sig och vi fick komma hem. En dryg månad senare var vi tillbaks i Göteborg för provsvar och diagnos. Tuva hade en mitokondriell sjukdom, Leighs syndrom.

Jag blir livrädd när någon nyser eller hostar, för att inte tala om när Tuva nyser! Vår vardag består av mediciner, sondmat och sjukgymnastik. Men också mycket glädje och skratt, varje dag är en gåva. Det sägs att allt som sker har en mening, även om den många gånger är svår att se. Jag frågar mig varje dag vad det är för mening med att mitt barn ska plågas så av en svår sjukdom för att slutligen dö innan hon hunnit leva livet. Men jag ser också vad Tuva har lärt oss ...

Älska varandra - och visa det varje dag!
Var tacksam för det du har - inte bitter för det du aldrig fick.
Se glädjen i varje dag, och möjligheterna - inte bekymren och hindren.
Uppskatta livet, det är inte evigt eller givet på något sätt.

Carpe diem helt enkelt!
Tuvas mamma .. "detta är något av det mest rörande och sorgligaste jag läst - tänk vad livet kan vara orättvist .. varför just denna lilla flicka? hennes liv har precis börjat .. usch. jag kan inte annat än tänka på familjen, på lilla tuva och fälla en tår! jag önskar de all lycka till i framtiden & att tuva får ett så långt, lyckligt & smärtfritt liv som möjligt.
2008-11-23 @ 15:39:33 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


hej allihopa!

hoppas allt är bra - här är det bra, lite trötter bara. hade skola 9-15 igår, sen jobb 18-04.30 .. niklas väckte mig med en puss 11.30 idag, men jag somna om till typ 13 igen - det behövdes .. jag är la så gott som helt utvilad nu - men ändå trött, man vänder ju på dygnet .. idag ska man på det igen, cecilia hämtar mig 17.40, idag lär det nog bli lite mer att göra på jobbet .. skönt de! men men, det är goa pengar iallfall :D ob hela kvällen/natten ju ;) de tackar man inte nej till :D

imorgon ska jag bara slappa heeeela dagen - kolla idol reprisen, men har redan hört att anna åkte ut - det är fan helt sjukt att hon åkte & att johan palm är kvar. jag är mållös! men jag vet att hon kommer bli något stort ändå :D hihi.

nehepp, nu ska jag sminka mig, platta å
2008-11-22 @ 16:12:32 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


the night.

• prommis med angi & jenny 18
• vika & lägga in tvätten
• laga mat: fiskpinnar & egen potatismos
• mysa med världens finaste ♥

... nu ska jag kila!


update. 19.30
så, då var prommisen klar med två av mina underbara tjajor :) myspys! blev en liten sväng inom rusta, filmen "enough" & ett litet sminkset med glitter ögonskugger fick följa med mig hem. i liiike :) filmen ska jag & babe kolla på nu snart .. fixar maten nu - potatisen kokar + broccolin kokas med. mumma! nu ska jag kila. mys lungt! natti.
2008-11-20 @ 17:41:03 Permalink My life Kommentarer (4) Trackbacks ()


tjugondenovembertvåtusenåtta

då var det bara 1 månad & 4 dagar (!) till julafton - detta är sinnes, vad fan händer. nu är jag & mathilda i skolan - har akryl, faktiskt riktigt roligt tycker jag :D sen ska hon med mig hem - vi ska baka pepperkakor, hii myyys! sen ikväll ska jag hem till angibaby & mysa. myspys!

igår kom mathilda hem till mig vid 13, då gjorde vi pannkakor, drack te & spela kort .. sen träna vi 18.30-19.30, sen direkt hem & laga kyckling, wok, ris & sweetchili sås. mumma! kolla bonde söker fru & oskyldigt dömd - sen sov hon hos oss. myspys!

på söndagnatt - torsdag åker babe till norge jobbar .. stannar hemma till söndag, senåker han igen söndagnatt till torsdag. under denna tid ska mathilda bo hos mig, wiie :) vi ska mysa, julpynta, åka till kungsmässan & bara mysa!

nehepp, dags att återgå till målandet. love.
2008-11-20 @ 14:15:00 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


nittondenovembertvåtusenåtta.

så - då sitter man i en nystädad lägenhet, det luktat bara blommer nu, myyys! dammat, dammsugit & torkat golven idag. har även gjort lite i portfolion. nu är mathildababy på väg hit - myys! och ikväll skulle det egentligen blivit bio med min fatvorit nattis, men det blir för sent tycker jag - skola imorn ju :/ så vi får ta de på måndag istället honey? så jag ska träna ikväll & äta god mat med babe istället (kyckling, wokade grönsaker & ris) mums!

nej nu får jag väl byta om, för när mathilda kommer ska vi gå ner till hajen & handla lite. solong! smack.
2008-11-19 @ 12:35:11 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens låt.KILLEN KAN KNAPPT SVENSKA, MEN ÄNDÅ TAR HAN ALLA ANDRA
I SVENSKA LÅTAR - HUR ÄR DETTA MÖJLIGT?
VINNER INTE HAN IDOL 2008 SÅ VETIFAN VAD JAG GÖR!!
2008-11-18 @ 19:56:52 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


dagens .


» göra klart litteraturseminarium 5 (lämnas in 21/11)
» göra klart litteraturseminarium 6 (lämnas in 2/12)
» göra några moment i min portfolio
» boka tvättid tills imorn 17-22
» diska
» laga middag
» städa (om jag hinner!)
» kolla om det är någon som avbokat 18.30 träningen, så jag kan träna

... idag är det mycket plugg som står på schemat! men det ska vi väl klara av :)update.
sådärja, då var jag klar med litt. sem 5, gjort 3 moment i portfolion, diskat, bokat tvättid samt håller på att göra lasange nu .. ellerja gör & gör - köttfärsen tinar just nu, men skall börja iallfall :) imorgon skall jag göra litt. sem 6 & städa. nu kommer snart niklas hem, myspys! ikväll blir det antingen träning eller en prommis med min lovely mathilda som jag inte träffat på ett tag - i have missed her! ♥
2008-11-18 @ 12:01:09 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


världens bästa ..

mamma, pappa & syster - det har jag .. utan tvekan. nu när jag var hemma i helgen så har jag nog aldrig skrattat så mycket. det kändes så varmt & gott i mitt hjärta att se att min storasyster har ett sånt bra & kärleksfullt liv - det förtjänar hon, hon förtjänar det bästa. vi två har inte alltid varit bästa vänner, men vi har vetat var vi har varandra & jag är super glad att vår kontakt blivit närmre under de senaste åren. du är värd det bästa på denna jord bigsis - jag älskar dig. ♥

sen har vi då mina älskade föräldrar - jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dem, hur glad jag är för att de alltid, alltid finns där för mig oavsett om det är pengafrågor, kärleksfrågor eller bara allmänna frågor. de har alltid satt upp gränser för mig & bigsis (vilket man tyckte va töntigt & idiotiskt när man var yngre) men idag tackar jag dem för de alltid varit så måna och rädda om oss - för se vilken bra tjej jag blivit ;) mina föräldrar är de absolut bästa som finns och jag vill inte ens tänka den tanken då någon av de två går bort för då försvinner en del av mig .. jag älskar er något otroligt mycket & tack för ni gjort mig till den jag är idag. jag är er evigt tacksam! ♥

ja, jag är lyckligt lottad & jag skulle aldrig byta bort mitt liv mot någon annans eller hur mycket pengar som helst i världen. jag älskar min familj & mitt liv!

2008-11-17 @ 11:06:07 Permalink My life Kommentarer (3) Trackbacks ()


jag är kär.

har nyss suttit & läst igenom gamla gamla inlägg här i bloggen - då jag vart deppig över att jag aldrig hitta "mr right" .. men när man minst anar det så står han framför näsan på en .. iallfall hade jag sån tur! visst att jag & niklas har våra bråk - men vi vet var vi har varandra, uppskattar varandra & älskar varandra så mycket man bara kan. att flytta till varberg var det bästa i mitt liv - jag hitta min drömkille, fått världens bästa vänner. jag är lyckligt lottad.


en av de första bilderna
på oss, puss på dig! ♥

2008-11-17 @ 11:01:23 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


mosters favorit!man kan inte annat än att älska dig min lilla charmknutte.
jag bjuder på lite mer bilder från helgen senare ..
för nu ska jag träffa min gosis nathalia & gå på stan, mys :)
2008-11-17 @ 10:52:25 Permalink My life Kommentarer (2) Trackbacks ()


femtondenovembertvåtusenåtta.

igår blev det som sagt centan med sis, johan & filip - jag fick köpt sis födelsedags present, ett par jeans-leggigns åt mamma .. sen fick även 2 par örhänge á 15.- från gina hänga med hem. sen blev jag avsläppt hos gisela & kim - gud en sån mysig & perfa lägenhet gumman. vi fika & drack te, prata skit & bara mös. sen promenoxa vi ner till stan - kollade lite i affärer - även då fick 1 par öränge á 15.- samt en grå tee & en it tee á 29.- ett nytt hem, istället för gina tricot. sjukt billigt & sjukt snyggt ;)


efter stan åkte jag till malin & filip - hade ju köpt en pakelitet till filli med, man kan inte gå i stan utan att köpa något åt honom, han fick en röd t-shirt med homer simpsons på där det står fat & funny med en pil mot homer. så himla söt i den lille storleken. sen gick jag hem. jag, mams & paps hade myskväll. åt fläskfilé, potatisgratäng, tzatziki & sallad - så gott. sen blev det gott-gott till idol och sen la vi oss.

idag blire till att passa filip nu runt 10-snåret, sen kalas för sis 18.00! skoj. nu ska jag frulle. hörs senare . love ♥

2008-11-15 @ 09:36:48 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


de två bästa!denna gjorde de så himla bra igår så jag rös.
de var lätt de bästa!
2008-11-15 @ 09:29:10 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


supriiise.

ja, igår överraskade jag min underbara syster - hon trodde jag skulle komma som idag .. men icke! jag tog tåget 13.19 & mamma mötte upp mig på stationen 15.25 .. då gick vi till sis. mamma gick först upp med sin blomma & gratulera - sen kom jag & ringde på .. hon öppna dörren & sa "frida, amenva - vad gör du här?" .. hon blev super chockad med jätte glad :D roligt det! var där hemma med mams till runt 17-snåret och åt äpplekaka & mös bara. samt busa med filli. sen åkte jag hem, prata med madh, malin & sandra - bestämde oss för att ha myskväll hos sandra i lund - så runt 19 snåret hämtade madh upp mej & malin i b-berga & så åkte vi mot lund. jätte mysig lägenhet var det - sjukt fin. vi snacka skit, mös & bara njöt av att träffa varandra igen :) jag kom hem & la mig i en tom, liten & enmsam säng runt 00.00 .. känns konstigt att sova ensam när man är van vid att ha sin pojkvän jätme :) men men, vi syns på söndag babe om du läser!

nu ska jag göra vid mig .. ändrade planer - skulle egentligen träffat gisela 12, men sis, johan & filip (mest filip då va!) ville ha med mig till centersyd - så hänger med där först och sen ska jag hem till gisela - hon & kim har ju nyss flyttat till ny lägenhet .. spännande! min lilla vän gisela har blivit stor & flyttat :D wie! nej nu ska jag rusa, hare bra! huuugs ♥
2008-11-14 @ 09:47:28 Permalink My life Kommentarer (3) Trackbacks ()


25 årstort grattis världens bästa syster på din 25 års dag.
hoppas du får en helt underbar dag - det är du värd!
jag älskar dig något otroligt mycket! puss/ lilsis!
2008-11-13 @ 10:46:12 Permalink My life Kommentarer (2) Trackbacks ()


sådärja!

då var dagens (kvällens) träning gjord idag. spinning 18.30-19.30 .. träffade på lilla madde där - alltid roligt med sällskap när man tränar. så nu ska vi väl börja träna lite tillsammans! aldrig fel :) man blir lite mer peppad.

nu sitter jag hemma hos niklas föräldrar, vi har ätit lite mat här och nu kollar jag bonde söker fru - sen ska jag hem till mina 2 andra program ;) hehe! nej nu ska jag kolla vidare & vara lite social ..

püss!
2008-11-12 @ 20:13:31 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens låt.


han sjunger sjukt jävla bra :)
2008-11-12 @ 14:25:59 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


kvällens tv.då vare onsdag igen .. och en massa bra på tv:n ikväll! det gillar vi.
bode söker fru & oskyldigt dömd kommer nog vara superbra, även
insider - men det är hemskt idag. så får väl se om jag klarar av & kolla.
2008-11-12 @ 14:15:27 Permalink My life Kommentarer (2) Trackbacks ()


yes!

ja, då fick man nyss en avi från h&m. så nu ska jag cykla ner till kvantum & hämta jackan :) wie! kommer blid sen .. det är en parkas - men varmblodig som jag är räcker det med den nu under hösten + en tjock gosig tröja under .. mys! nu har jag nyss städat hela lägenheten till julmusik - åååh vad jag längtar! haha, jag är galen. nehepp, på cyklen ner mot stan nu. skriver senare! huugs!
2008-11-12 @ 12:34:38 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


dagens bild.


vad tycks om rogers nya halsband? ;)
2008-11-12 @ 10:41:37 Permalink Dagens bild Kommentarer (2) Trackbacks ()


tolftenovembertvåtusenåtta.

kvällen igår spenderade jag med 4 goda vänner. först fika jag, angi, lundin & jenny på blå dörren. så gott så, mycket prat och mys bara. sen hem till angi - dit emelie även kom. angi plocka ut emelies löshår och vi tjöta en hel del ... samt bestämde tjejfest för angigirls, då "vi finns i allas drömmar" kommer spelas typ konstant? 13 december blire fest här hos mej - jag längtar ! mina vänner är de absolut bästa ♥

idag hoppas jag det kommer en avi från h&m, så jag kan få hämta ut min nya jacka :) fun.fun.fun! jag ska även städa hela lägenheten idag .. för ihelgen är ju varken jag eller babe hemma. jag åker till skåne för att fira att världens bästa syster fyller 25 år och niklas åker till norge för att gå på alexanders dop. så det är full rulle. men skoj!

dagen idag ser ut följande: damma, dammsuga, tvätta golv i lägenheten nu på förmiddagen. sen ner till stan om jag fårr min avi. köpa lite grejs sen hem & fixa filips sista julklapp. sen äre träning 18.30 ikväll! imorgon är det dags för en suprise, säger mer imorn :) wiiie!

2008-11-12 @ 10:33:41 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


elftenovembertvåtusenåtta.

dagen igår var mysig. 13.30 hämtade svärmor mig och vi var på gekås runt 14. där inne handlades en hel del må jag säga & en hel del pengar försvann. massa julklappar är färdiga & vissa halvfärdiga. skönt det! vi var hemma runt 19.15. väl hemkommen kom jag in till ett nylackat köksbord & kökstolar - han är så duktig min lilla niklas! ♥ .. jag började packa upp allting & sen kollade vi på andra avenyn avsnitt och sen slockna vi runt 23. myspys!

idag är jag på bra humör - för idag ska jag få träffa min underbar söta angiiii, så himla mys, med henne har man alltid roligt & jag känner att vi kommer varann närmre & närmre för varje dag som går and i love it .. vi är total-lika! du är bäst gumman! men innan det blir fika med angi & lundin (som jag också gillar såklart!) är det dax för mentorsträff 13.30-16.30. lite mindre roligt - men det får la gå helt enkel. jag får la täka positivt - att 16.45 träffar jag tjejerna för fika :D mumsfilibabba!

nu ska jag göra litt. sem - not fun!
kisses.
2008-11-11 @ 10:05:19 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


såhär fin ..

.. är mosters älskling när han går på dop!

2008-11-10 @ 13:05:22 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


helgen.

.. som vart har varit underbar. i fredagskväll mös jag & niklas med revben, sallad, potatissallad framför idol. i love kevin! han är bara så sjukt bra. gillar han mest nu (anna & alice efter honom!) .. sen runt 13 åkte vi mot skåne i lördag - var hos mams & paps runt 14.30, då var fillidutten där - han skulle sova hos oss för sis & johan skulle på bröllop. så vi busa heeeela eftermiddagen & kvällen, så mysigt. och så åt vi rhodos-pizza, lätt de bästa pizzorna som finns! mumma! idag gick jag upp 8.00, 10.30 körde vi mot billinge, där det var dags för dop för kusinbarnet: Jaymz Ryan Emilio Nord. Mysigt & fint var det. Filip var nog finast på stället: Bruna manchesterbyxor, brun/vit skjorta, brun slips, brun slipover, vita nikeskor & utomhus sin sten-tuffe ferarrijacka & vit mössa. HAN ÄR BARA SÅÅÅ SÖT! man vill äta upp honom.

nu har jag & niklas myst framför tv:n, sett singing bee & inväntar sanningens ögonblick 21. får inte missas! :D imorgon ska jag & svärmor till ge-kås. handla julklappar och bara umgås! min lilla carina - hon är bäst, kunde inte fått en bättre svärmor!

i veckan blire skola 13.30-16.30 på tisdag, borås på torsdag & skåne fredag-söndag. myspys!

nu ska jag diska & sen mysa med roger och babe. natti-natti! PUSS


jag & älsklingen i bilen till dopet!
i love you ♥
2008-11-09 @ 20:25:12 Permalink My life Kommentarer (1) Trackbacks ()


TGIF

.. thank god it's friday! så SKÖNT! sista dagen på praktiken .. ska vara där mellan 7-12.30 idag, skönt med en kort dag :) hihi. gårdagen vart jätte intressant men gud så trött jag vat när jag kom hem 19.45 (vart på förskolan sen 8) ja, jisses! det tar på krafterna iallfall ;) ikväll 17-22 har jag & niklas tvättid. och så blir det god mat framför idol. Imorgon runt förmiddagen kör vi ner till landskroooena, funfun! och på söndag är det dop till kusinbarnet. MYSPYS! nu ska jag väcka babe - ska åka med honom idag :D skönt!


ha en underbar fredag!

2008-11-07 @ 06:34:35 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


sjättenovembertvåtusenåtta.

idag består dagen utav praktik & personalmöte. praktik 9.30-16.30, sedan ska jag vara med på personalmötet 16.30-19.30. sen ska jag direkt hem & mysa med niklas som ska laga korvstroganoff & ris - möjligtvis det bästa jag vet ;D mumma! nej nu ska jag cykla. Vi hörs senare eller imorn!
2008-11-06 @ 09:25:41 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


femtenovembertvåtusenåtta.

då börjar ännu en onsdag gå mot sitt slut .. idag hade vi vfuområdesdag iskolan, vi var i pingstkyrkan & lyssnade på 2 genuspedagoger (åh så uttjatat detta ämne är nu!) från 8.30-11.30. de var la bra i sig, men genus har vi haft otroligt mycket nu & det är la fan bara sunt förnuft .. men kanske inte för alla, vad vet jag. ajja. skönt med en kort dag iallafall. sen stack jag & mathilda till skolan, jag kopiera de 2 sista böckerna till de 2 sista litt.semen på denna kurs - skönt :) tänkte jag skulle börja på dem i veckan/början av nästa vecka. sen när jag kom hem runt 13, så damma, dammsög & tvätta jag alla golven. Samt diska, byta kisens kattsand, bädda rent i extrasängen och sen läste jag lite bloggar. Nu har jag nyss skalat potatis till middagen ikväll = Hel lax i ugn, ärtor, kokt potatis & hollandeisås. MUMMA! 

men innan jag & niklas börjar med maten skall vi träna. 17.30 börjar mitt spinningpass & niklas och peter ska träna i gymmet. ikväll är det en super-bra-tv-kväll. bonde söker fru & oskyldigt dömd. MYSPYS!

ha en fin onsdagskväll mina nära & kära! 

2008-11-05 @ 16:55:47 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


perfekta nyårsblåsan?

2008-11-05 @ 07:36:32 Permalink My life Kommentarer (3) Trackbacks ()


fjärdenovembertvåtusenåtta.

ännu en dag - ja jag överlevde gårdagen - vart inte så trött idag, det är nog mest idag! igår när jag kom hem lagade jag & älsklingen lövbiff, kroketter, kall bea-sås & en goood sallad. åh vad gott. och så mös vi framför datorn med andraavenyn. jag sitter här i sängen, lite sådär små påklädd, har nyss sminkat mej & plattat håret. idag blire jobb som igår (8.30-15.30) och dag är det dags för den värsta dagen på en småbarnsavdelning, nämligen - fotografering! nej men de ska väl nog gå bra :) nu ska jag ta på mej & äta frulle .. jag skriver ikväll! tjing!

2008-11-04 @ 07:45:51 Permalink My life Kommentarer (0) Trackbacks ()


081103

sådärja, då vart ännu en halloween över - denna var helt underbart rolig. jag tänker berätta mer om den i veckan - just nu är jag sjukt trött & har en helvetesdag framför mig .. alltså praktik 8.30-15.30 & jobb 16-19 .. i'm gonna die! yscha! men men, det får helt enkelt gå. jag är hemma runt 20. då äre duschen & sängen som gäller - så vi hörs imorgon! nu ska jag ta ut soppan ur kylen, klä på mig & cykla till trädlyckan (där jag är på en småbarnsavdelning, sötnosar!!) idag blire jeans, svart spetströja, svarta "uggs" från ellos (Loveit!), grå/lila halsduk, svarta skinnhandskar & min rosa jacka .. brrr, kyligt.

have a nice day!
2008-11-03 @ 07:54:27 Permalink My life Kommentarer (3) Trackbacks ()