tjennaaa (niklas)

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Gästbloggare  |  Daterat - 2009-01-27 » 21:00:41
ny vecka nya tag...
Nu har äntligen min axel börjat repa sig efter sin skada som skedde på jobbet. Något  av en sträckning och över ansträngning....
Gick upp tidigt som fan i morse och åkte upp till kungsbacka och jobba mina timmar. Började lite lätt i morse med en diskussion med snickarna för att dom sågade runt dörr öppningarna där det endast är tegel och betong. Som ni kanske förstår så blir det en dimma med fin dam som till och med gick rätt genom min Gasmask. Inte så bra med tanke på att man har lätt astma som lätt kan förvärras. Men det var bara att förklara för dom i lugn toooooon :)
Vid halv fyra åkte jag och Kjell (Kollega) hemmåt i fullfart. Kjell är väldigt imponerad av min bil för den går så fort i så låga varv haha men han håller i sig ganske bra i dörren:)

Vid halv 8 åkte jag ner till gymmet och körde ett pass och nu sitter jag här å väntar på att min mat ska serveras av min fru. Det kan ta ett bra tag innan jag får den för hon vill gärna berätta för mig hur bekväm jag har blivit och att jag ska skärpa mig ;) Några dagar nu har jag ju kunnat skylla på att jag måste vila min axel med det går ju fan inte nu så man får la skapa sig en ny skada i veckan. Hon är så duktig sååå!   

Men det roliga är att när vi träffades så fråga hon mig :
Niklas, hur kokar man ägg ?

Där började men undra, men nu har hon blivit lite som en hemma fru och det gillar vi! ;)
Nu blir det lasange och lite kost tillskott sen är det nästan nane time....
Ha det göttaaaa!!!
Postat av: angi
URL: http://aglca.webblogg.se/ 2009-01-27 / 22:37:57

Hahah Niklas. Jag har hört de där om att du blivit för bekväm i vart fall med bilen. Gör inte som mike bara. Ta bilen ner till stan ! :)


Postat av: Malin
URL: http://famiiljelycka.blogg.se/ 2009-01-28 / 07:56:26

Haha, lilla Niklas! ;-) Du är snäll mot min syster va? Hehe. Kram på er!


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?